Φήμες: iPhone HD

Posted: Απρίλιος 3, 2010 in IPHONE NEWS

Με την διάθεση του iPad στο επίκεντρο των τελευταίων ημερών, οι φήμες αυτή την εβδομάδα θέλουν το iPhone της επόμενης γενιάς να έχει χαρακτηριστικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ιστοσελίδα engadget θέλει το όνομα του iPhone της επόμενης γενιάς να είναι iPhone HD και επικαλείται ως συνήθως ανώνυμη πηγή για την πληροφορία. Ειδικότερα οι φήμες, ορισμένες εκ των οποίων έχουν αναφερθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, φαίνεται να συνοψίζονται στα εξής χαρακτηριστικά: η συσκευή θα φιλοξενεί τον επεξεργαστή της Apple A4, θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 960×640 pixels, και μια δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις στην πρόσοψη. Οι βιντεοκλήσεις αποτελούν ένα πάγιο αίτημα των χρηστών μετά την κυκλοφορία του iPhone 1ης γενιάς.

Όσον αφορά το iPhone OS, οι φήμες θέλουν την τέταρτη έκδοση του λειτουργικού να υποστηρίζει multitasking, ένα ακόμη πολυπόθητο χαρακτηριστικό. Ακόμη η ιστοσελίδα αναφέρει πως η παρουσίαση της συσκευής θα γίνει στις 22 Ιουνίου. Να σημειώσουμε πως τον ίδιο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει και το WWDC για το 2010, άρα κοντινές ημερομηνίες προσφέρονται για την τροφοδότηση των φημών.

Ευσεβείς πόθοι ή πραγματικά χαρακτηριστικά για το iPhone που θα αντικαταστήσει το 3GS; Ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί οι φήμες μας δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες και ο χρόνος θα δείξει.

από:maclife.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s